We love HR!

My Lindholm arbetar som HR Manager på Tradedoubler. Visste du att hennes resa inom personalfrågor började på en hotellkedja i London? Läs vidare för att få veta lite mer om My och hennes roll på Tradedoubler idag!

Vem är My Lindholm?

En enkel person som försöker fokusera på det positiva, inte alls klyschigt 😉 Från att ha varit en ganska flyktig 20-åring som varvade Sverige med resor till främst Latinamerika landade jag därefter i ”Volvo villa vovve livet”, som jag aldrig trodde att jag skulle göra – men jag älskar det!

Hur kommer det sig att du valt HR som yrke?

Kanske påverkade det mig att vara yngst av fem syskon. Jag har alltid varit intresserad av människor och vad som driver oss. Jag ogillar konflikter men skulle inte kalla mig konflikträdd då jag alltid ser lösningen nära genom att kommunicera. Jag tror starkt att nästan allt kan lösas eller undvikas genom bra kommunikation.

Under gymnasietiden hade jag praktik på en stor hotellkedja i London, där fick jag upp ögonen för att arbeta med personalfrågor. På hotellkedjan styrdes de anställda av strikta regler kring exakt hur arbetet skulle utföras. När jag sedan gjorde min uppsats kopplat till praktiken så skrev jag om hur organisationer bör arbeta med sin personal för att få så bra resultat som möjligt.

Hur ser en vanlig dag arbetsdag ut för dig?

Mina arbetsdagar varierar stort, det är allt från interna rapporteringar, att stötta chefer i personalfrågor till att ta fram HR-processer lokalt och globalt. Jag börjar alltid arbetsdagen med att sätta upp mål för dagen, men det händer ofta att den ändras då jag är i en position där man alltid behöver vara redo att finnas till för den övriga organisationen.

Vad känner du att din roll bidrar mest med?

Jag bidrar främst med perspektiv, råd och struktur.

Vad är den största utmaningen inom HR?

HR är otroligt brett och den största utmaningen är att hela tiden fokusera på det som är mest givande för organisationen. Precis som alla andra ska jag också bidra till att det går framåt och även jag bör alltid prioritera därefter.


Vi som jobbar på Tradedoubler vill tacka dig My, för att du alltid finns där när vi behöver dig! Vi vill även tacka dig kära följare, för att du har tagit dig tiden att läsa och lära känna vår härliga kollega. Förhoppningsvis har du nu fått en intressant inblick i rollen som HR Manager på Tradedoubler.

Om du vill veta mer om Tradedoubler och vår verksamhet besök gärna vår hemsida!

Share this on:

Suggested posts

20 år med Cathrine Allberg

Cathrine Allberg har idag varit del av Tradedoubler i 20 år. Hon var med under företagets första år och bidrog med tillväxten av Tradedoubler, och sedan dess gjort även många andra bra saker, sedan 2002! Vad...

Hur publicister kan arbeta med Tradedoubler PVN

Hur publicister kan arbeta med Tradedoubler PVN För att förstå exakt hur man kan arbeta med Tradedoubler PVN behöver du först veta hur vi kategoriserar våra kunder: byråer, publicister eller annonsörer. Vi gör detta så...

Hur byråer kan arbeta med Tradedoubler PVN

Hur byråer kan arbeta med Tradedoubler PVN Vi har utvecklat Tradedoubler PVN-plattformen för många olika typer av kunder, med funktioner för att möta alla specifika behov. Huvudfokus ligger på byråer, publicister och annonsörer. Det gör...

Kontakta oss

Vi diskuterar gärna hur Tradedoubler kan hjälpa till att växa er affär.