Cathrine Allberg har idag varit del av Tradedoubler i 20 år. Hon var med under företagets första år och bidrog med tillväxten av Tradedoubler, och sedan dess gjort även många andra bra saker, sedan 2002!

Vad ville du bli när du var liten?

Catherine Allberg
Cathrine Allberg, Head of Development

Jag ville inte bli en vuxen! 😊 Innan Tradedoubler jobbade jag som kock och hade ingen aning om att jag skulle hamna inom tech!

Cathrine, nu har du varit hos Tradedoubler i 20 år. Kan du berätta lite om din karriär?

Tradedoubler har förändrats mycket under min tid här. Det känns som att jag har jobbat på flera olika företag. Vi har gått igenom olika eror och företaget har förändrats för att kunna anpassa sig till det. När jag började på Tradedoubler var vi totalt 70 stycken anställda, utspridda på våra olika kontor i Europa. Vi växte och tiodubblade antalet, blev listade på Stockholmsbörsen och utvecklade en plattform som var och fortfarande är väldigt imponerande. Ett av mina starkaste minnen från tiden då jag började är att jag var imponerad över alla människor i företaget, företagsandan, samarbetet och hur drivna människorna var att konstant förbättra och utveckla företaget – vilket fortfarande är det bästa med att jobba här!

Du är Head of Development på Tradedoubler. Kan du berätta mer om din väg dit?

Jag började som trainee i en second-line support roll inom development teamet här i Stockholm. Det var meningen att jag skulle ha den rollen under en inlärningsperiod och senare flytta över till att bli java developer. Men jag gillade min roll så mycket att jag stannade där tills jag senare flyttade över till en roll som database developer. Nu har jag varit Head of Development i nästan fem år. Jag har stannat så här länge tack vare att jag aldrig blivit uttråkad! Jag fortsätter att utmanas och lär mig nya saker varje dag. Så fort jag har känt mig redo för att göra någonting nytt, så har företaget hittat en ny inriktning – en ny utmaning.

På vilka sätt har Tradedoubler förändrat dig?

När jag började så kändes företaget som en start-up. Sedan växte vi väldigt snabbt, både när det gäller antal anställda och i plattformen.  Idag är företaget mycket mer moget, och vår målsättning är väldigt tydlig. Som de flesta företag så har vi lärt oss och utvecklats på vägen. Samtidigt så har många saker inte förändrats, och det tror jag också är positivt.  

Vad har varit ditt bästa ögonblick på Tradedoubler?

De bästa tillfällena är alltid kopplade till människor som jag har jobbat med eller fortfarande jobbar tillsammans med. Jag har träffat så många fantastiska människor under min tid på Tradedoubler och har haft det väldigt roligt!


Ett stort tack till dig Catherine! Du har gjort ett utmärkt jobb de senaste 20 åren, och vi ser fram emot att jobba tillsammans med dig under många år till.

Vill du också börja på Tradedoubler? Läs mer här >

Share this on:

Suggested posts

We love HR!

We love HR! My Lindholm arbetar som HR Manager på Tradedoubler. Visste du att hennes resa inom personalfrågor började på en hotellkedja i London? Läs vidare för att få veta lite mer om My och...

Hur publicister kan arbeta med Tradedoubler PVN

Hur publicister kan arbeta med Tradedoubler PVN För att förstå exakt hur man kan arbeta med Tradedoubler PVN behöver du först veta hur vi kategoriserar våra kunder: byråer, publicister eller annonsörer. Vi gör detta så...

Hur byråer kan arbeta med Tradedoubler PVN

Hur byråer kan arbeta med Tradedoubler PVN Vi har utvecklat Tradedoubler PVN-plattformen för många olika typer av kunder, med funktioner för att möta alla specifika behov. Huvudfokus ligger på byråer, publicister och annonsörer. Det gör...

Kontakta oss

Vi diskuterar gärna hur Tradedoubler kan hjälpa till att växa er affär.