Om tjänsten

Tradedoubler är Nordens största affilliatenätverk och hjälper både annonsörer och publicister av alla storlekar, att expandera sin verksamhet online.

Tradedoubler befinner sig just nu i en spännande fas och vi söker en driven Client Development Manager till vårt Stockholmskontor. Härifrån ansvarar vi för alla Nordiska marknader och om du får chansen att bli vår nya kollega kommer du att arbeta i en internationell organisation med mycket driv

Vill du utvecklas inom online marketing, kan detta vara rollen för dig.

Rollen som Client Development Manager är en bred roll där du får ansvara för en portfölj med några av Tradedoublers små och medelstora kunder i Norden. Du hjälper våra kunder att öka sin försäljning online och blir deras rådgivare och kampanjbokare. Och en stor del av rollen innebär även att hitta de rätta publicistsamarbetena för just dina kunder. Kunderna är verksamma inom alla de branscher som finns online men vi är särskilt starka inom retail samt mode- & livsstilsegmentet.

Som anställd på Tradedoubler kommer du att utveckla goda kunskaper inom prestationsbaserad online marknadsföring, få möjlighet att bygga ett stort kontaktnät och bra relation med bland annat: e-handlare i vårt nätverk och våra sk publicister som består av Influencers, cashbacksiter, loyaltysiter, shoppingportaler m.fl.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för en kundportfölj med små och medelstora kunder.
 • Förvalta och utveckla dina kunder i portföljen.
 • Super user av Tradedoublers egna analys- och spårningssystem
 • Bygga starka relationer med kunder och publicister
 • Boka och utforma kampanjer
 • Bistå med bästa möjliga service till våra publicister och kunder
 • Arbeta med uppföljning, budgetering, teknisk spårning, rapportering och fakturering

Vem är du

Vi är övertygade om att du är en drivande, sälj- och resultatorienterad person med stora ambitioner att utvecklas inom digital marknadsföring. För att lyckas i den här rollen tror vi att du är i början av din digitala karriär. Det är en stor fördel om du har lätt för att bygga starka och långsiktiga relationer, trivs i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Vidare hoppas vi att du är nyfiken och passionerad inom digital marknadsföring/utveckling och drivs av att ständigt utforskar nya trender inom området.

Är du:

 • Kommunikativ, proaktiv och lösningsorienterad
 • Positiv och social
 • Strukturerad och professionell
 • Bekväm med att läsa, skriva och prata engelska
 • Trygg med att arbeta med Excel och gillar att analysera siffror
 • Har eftergymnasial utbildning alt/och minst ett års erfarenhet av online marknadsföring, PR och försäljning

Skicka din ansökan till [email protected]

Märk ansökan med: Client Development Manager, Nordics

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tradedoubler grundades i Sverige 1999 och är Nordens största affiliate näverk verksamma i hela Europa samt Singapore. Tradedoubler är en internationell performance marketing-partner som hjälper kunder och publicister att skapa försäljning online genom expertis och teknologi. Vi hjälper e-handlare att öka deras försäljning online. Tradedoubler har ca 300 anställda och är verksamma i 18 europeiska länder.