Wouter Zandee

Business Development Manager

Graag stellen wij onze Business Development Manager, Wouter aan u voor:


Ik ben Wouter en onderdeel van het Business Development team bij Tradedoubler, waar ik als Business Development Manager verantwoordelijk ben voor diverse affiliate programma’s en de aanwas van nieuwe adverteerders binnen de Benelux.

In het kort:
In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Small Business & Retail Management. Kort daarna ben ik begonnen als Client Development Executive bij Tradedoubler. Ik was verantwoordelijk voor de tier 2 & tier 3 adverteerders en ondersteunde daarnaast de andere accountmanagers met de dagelijkse werkzaamheden.

In datzelfde jaar ben ik doorgegroeid naar een Client Development Manager, waarbij ik adverteerders als Heineken, Microsoft en HP op strategisch niveau ben gaan managen. Daarnaast ben ik ook adverteerders gaan beheren waar ik internationaal verantwoordelijk voor ben. Ik fungeer hierbij als eerste contactpersoon voor de adverteerders en stuur de accountmanagers bij Tradedoubler aan.

Samen met drie collega’s ben ik sinds begin dit jaar (2019) verantwoordelijk voor de aanwas van nieuwe adverteerders binnen ons netwerk. Het is erg interessant om de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen ons werkveld te bespreken met andere affiliate experts!

 

 

Wouter Zandee

Business Development Manager

Deel dit op:

Voorgestelde posts

Tref nu je voorbereiding voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag Over 2 weken is het Moederdag in Nederland en Belgie, dit is de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Natuurlijk zijn er voor deze speciale feestdag ook...

Even voorstellen: Springstof Marketing

Deze keer hebben wij kort gesproken met onze partner Springstof Marketing. Zij stellen zich graag aan jullie voor. Is er naar aanleiding van deze blogpost interesse in een samenwerking. Neem dan contact op met uw...

Neem contact met ons op

Wij zouden graag met u willen meedenken over hoe Tradedoubler u kan helpen met de groei van uw organisatie.