Wouter Zandee

Business Development Manager

Graag stellen wij onze Business Development Manager, Wouter aan u voor:


Ik ben Wouter en onderdeel van het Business Development team bij Tradedoubler, waar ik als Business Development Manager verantwoordelijk ben voor diverse affiliate programma’s en de aanwas van nieuwe adverteerders binnen de Benelux.

In het kort:
In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Small Business & Retail Management. Kort daarna ben ik begonnen als Client Development Executive bij Tradedoubler. Ik was verantwoordelijk voor de tier 2 & tier 3 adverteerders en ondersteunde daarnaast de andere accountmanagers met de dagelijkse werkzaamheden.

In datzelfde jaar ben ik doorgegroeid naar een Client Development Manager, waarbij ik adverteerders als Heineken, Microsoft en HP op strategisch niveau ben gaan managen. Daarnaast ben ik ook adverteerders gaan beheren waar ik internationaal verantwoordelijk voor ben. Ik fungeer hierbij als eerste contactpersoon voor de adverteerders en stuur de accountmanagers bij Tradedoubler aan.

Samen met drie collega’s ben ik sinds begin dit jaar (2019) verantwoordelijk voor de aanwas van nieuwe adverteerders binnen ons netwerk. Het is erg interessant om de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen ons werkveld te bespreken met andere affiliate experts!

 

 

Wouter Zandee

Business Development Manager

Deel dit op:

Voorgestelde posts

Publisher in de Spotlight | OrangeBuddies

Al enkele jaren werken wij bij Tradedoubler internationaal samen met OrangeBuddies Media. Hoog tijd om hen dus in de spotlight te zetten op ons blog. Wij hebben gesproken met Arnout Vrieling. Lees hieronder meer over...

Giftomatic brengt je cadeaukaart tot leven!

Giftomatic brengt je cadeaukaart tot leven! Sander Vessies bekend van Symbaloo heeft jarenlange ervaring binnen Affiliate marketing. Samen met Coen Baars en Erik Zeilinga hebben zij Giftomatic opgericht. Wij mochten hen enkele vragen stellen. Heeft...