Jerrol Suitela

Business Development Manager

Mijn naam is Jerrol Suitela en ik werk sinds mei 2017 bij Tradedoubler.  Ik ben 32 jaar en woon nu bijna negen jaar in Utrecht en in mijn vrije tijd voetbal ik graag en kijk ik graag een goede Netflix serie.

Binnen ons topteam ben ik werkzaam als Business Development Manager. Ik ben dus dagelijks bezig met de performance van mijn klanten in zowel Nederland als België. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen op zowel de Nederlandse en Belgische markt.

 

Jerrol Suitela

Business Development Manager

Share this on:

Suggested posts

Hallo! Appiness hier!

Het is tijd! Vandaag introduceren we een nieuwe merkidentiteit voor onze app-business: Appiness. Blijf op de hoogte voor onze juni App-maand met inzichten in appmarketing!

Neem contact met ons op

Wij zouden graag met u willen meedenken over hoe Tradedoubler u kan helpen met de groei van uw organisatie.