Jerrol Suitela

Business Development Manager

Mijn naam is Jerrol Suitela en ik werk sinds mei 2017 bij Tradedoubler.  Ik ben 32 jaar en woon nu bijna negen jaar in Utrecht en in mijn vrije tijd voetbal ik graag en kijk ik graag een goede Netflix serie.

Binnen ons topteam ben ik werkzaam als Business Development Manager. Ik ben dus dagelijks bezig met de performance van mijn klanten in zowel Nederland als België. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen op zowel de Nederlandse en Belgische markt.

 

Jerrol Suitela

Business Development Manager

Deel dit op:

Voorgestelde posts

Nieuwe performance inzichten nu live in de publisher interface

Nieuwe performance inzichten nu live in de publisher interface Tradedoubler heeft vandaag in de interface nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals digital wallet informatie, EPI statistieken en een overzicht van de gemiddelde betalingstijd en afkeurpercentage per programma....

Een interview met: WeFlyCheap

Deze week willen wij graag onze publisher WeFlyCheap aan jullie voorstellen. Lees hieronder meer over deze publisher welke gericht is op het Travel segment binnen online marketing.   Kun je je in het kort voorstellen?...

Een interview met: Groupon Reach Network

Voor onze Nederlandse programma’s hebben wij een goede samenwerking met Groupon Reach Network. Wij hebben Florine en Marielle een aantal vragen mogen stellen. Lees hieronder meer over Groupon Reach Network en de samenwerking die wij...