Jerrol Suitela

Business Development Manager

Mijn naam is Jerrol Suitela en ik werk sinds mei 2017 bij Tradedoubler.  Ik ben 32 jaar en woon nu bijna negen jaar in Utrecht en in mijn vrije tijd voetbal ik graag en kijk ik graag een goede Netflix serie.

Binnen ons topteam ben ik werkzaam als Business Development Manager. Ik ben dus dagelijks bezig met de performance van mijn klanten in zowel Nederland als België. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen op zowel de Nederlandse en Belgische markt.

 

Jerrol Suitela

Business Development Manager

Deel dit op:

Voorgestelde posts

Nieuwe adverteerders in de spotlight

Nieuwe adverteerders in de spotlight Hierbij een aantal nieuwe adverteerders in de spotlight! Wij lichten een aantal nieuwe programma’s uit welke afgelopen periode van start zijn gegaan. Past het bij je site, meld je dan...