TD SE välkomnar ny Sverigechef

postat av Lorraine, Publisher Communications Manager08 dec 2011

Hej,

Jag heter Kristoffer Klockare och har sedan en månad tagit mig an det spännande uppdraget som Sverigechef för Tradedoubler Sverige. Jag kommer att ansvara för ledningen av vår verksamhet i Sverige i allmänhet och för säljdelen i synnerhet. Vi har en ny stark säljavdelning på plats som är fokuserad och laddad inför 2012. Vi kommer göra en nysatsning under 2012 för att driva mer aktivitet och nykundsbearbetning inom både Affiliate och Campaign. Hör gärna av er till mig om ni vill träffa oss, vi vill gärna träffa er!

Jag kommer tidigare från ValueClick där jag jobbat med ledning utav tre olika bolag inom samma koncern och framförallt prisjämförelsesajten PriceRunner. Har arbetat för PriceRunner sedan år 2000 och har varit med om en rolig och utmanande resa dessa 11 år. Nu står PriceRunner starkt som Sveriges bästa prisjämförelsesajt 2011 enligt InternetWorld vilket jag är väldigt stolt över.

Under hösten har det hänt mycket på publisherfronten med bland annat ett första släpp av ett förbättrat publishergränssnitt och det kommer komma mer under början av nästa år. Vi kommer också bygga upp vårt mobila nätverk och fortsätta med våra afterworksshops som har varit väldigt lyckade. En annan nyhet är att vi har anställt en ny förmåga i publisherteamet som heter Kristoffer Ullenius, och jag vill gärna här och nu önska honom välkommen till Tradedoubler.

Med det vill jag önska er lycka till med julförsäljningen och en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar,
Kristoffer

Taggar: Affiliate (165), Kampanj (42), Tradedoubler (178)

Kommentarer (0)

Kommentera

Kommentera

Tillbaka högst upp