Säg hej till Mattias!

postat av Lorraine, Publisher Communications Manager01 jun 2012

Hej!

Jag heter Mattias Belin och började som Senior Account Manager på Tradedoubler i februari. Jag kommer senast från fem år på ValueClick där jag arbetade med produkter inom prisjämförelse (PriceRunner), affiliate (Commission Junction), annonseringsnätverk (VC Media) och mobilannonsering (Greystripe).

Eftersom jag arbetat med så  många olika delar inom onlinemarknadsföring känner jag att jag fått en bred förståelse för detta mycket spännande och  ständigt utvecklande område.

I mitt arbete som Senior Account Manager på TradeDoubler kommer jag framförallt arbeta mycket med våra retailkunder.

Vi hörs!

Vänligen/
Mattias Belin

Taggar: Affiliate (165), Tradedoubler (178)

Kommentarer (1)

Kommentera
  • Hej Mattias!

Kommentera

Tillbaka högst upp