Tracking, rapporteren en deduplicatie

Het performance based marketingnetwerk van Tradedoubler is gebaseerd op een krachtige benadering van deduplicatie, tracking en rapportage die adverteerders en publishers een helder overzicht van de activiteiten biedt. Het maakt continue marketingoptimalisatie mogelijk en zorgt ervoor dat publishers eerlijk worden beloond voor de resultaten die ze genereren.

Deduplicatiesoftware voorkomt dat adverteerders meerdere keren voor dezelfde conversie moeten betalen. We hebben onze eigen toonaangevende tracking- en deduplicatietechnologie ontwikkeld om activiteiten binnen het Tradedoubler-netwerk te controleren. We gebruiken meerdere trackingmethodes voor een zo nauwkeurig mogelijke rapportage. Onze tracking- en deduplicatiesystemen werken op zowel online als mobile activiteiten. Alle affiliate activiteiten worden dus op betrouwbare wijze op alle toestellen bijgehouden.

Daarnaast kunnen adverteerders tracking van derden gebruiken via containertags, als onderdeel van hun totale implementatie binnen Tradedoubler. Hierdoor kunnen ze tracking op hun verschillende performance-based marketingkanalen coördineren.

De duidelijke en complete gegevens die via deze krachtige benadering voor tracking en deduplicatie worden verkregen, bieden adverteerders en publishers een aantal krachtige tools om de performance te analyseren en winstgroei te stimuleren:

Zorgen voor een netwerk van hoge kwaliteit

Naast het feit dat we ons sterk focussen op tracking en nauwkeurige rapporten, zorgen we er ook voor dat het Tradedoubler-netwerk van hoge kwaliteit is. We hebben een speciaal team voor de kwaliteit van ons netwerk en gebruiken onze eigen, toonaangevende tools om de kwaliteit van onze traffic te garanderen en om publishers een consistente, eerlijke omgeving te bieden.

Flexibele rapportageopties

Krijg direct toegang tot overzichten via de klanteninterface van Tradedoubler, of kies uit een groot aantal gedetailleerdere rapporten. Publishers en adverteerders kunnen zich ervoor aanmelden om rapporten automatisch te ontvangen. Dankzij onze API-formats voor rapporten kunnen gegevens eenvoudig in uw eigen rapportsystemen worden geïntegreerd. Adverteerders kunnen rapporten draaien zoals een overzicht van de performance van publishers en de beste advertenties. Publisherrapporten bevatten een rekeningoverzicht, betalingen en topproducten, om programma’s te optimaliseren.

Geavanceerde trackingoplossingen:

Tracking op productniveau

Met de tracking- en rapportsystemen van Tradedoubler is tracking op productniveau mogelijk. Hierdoor kunnen adverteerders commissieniveaus per afzonderlijk product of productgroepen instellen om aanbiedingen te stimuleren of nieuwe introducties te ondersteunen. Hierdoor kunnen adverteerders hun affiliate marketingactiviteiten beter op productvolumes afstemmen en doelgerichtere en tijdgevoelige promoties uitvoeren.

Mobile tracking

Onze tracking en rapporten bieden een geïntegreerd overzicht van alle activiteiten op het Tradedoubler-netwerk, inclusief alle verkeer via mobiele apparaten.

Met onze App Download Tracking-technologie kunnen adverteerders hun basis van geïnstalleerde apps controleren met een heldere verdeling van downloads naar activiteit binnen ons netwerk.

Calltracking

Met de gesprekstrackingtechnologie van Tradedoubler kunnen affiliate conversies die via de telefoon zijn voltooid worden bijgehouden, herkend en geïntegreerd in performancerapporten. Onze calltracking ondersteunt CPC-betalingsmodellen (cost-per-call)

Een geïntegreerd overzicht van performance based marketingactiviteit

Klanten van Tradedoubler Technologie hebben toegang tot tracking, het plaatsen van advertenties en deduplicatiesoftware voor een geïntegreerd overzicht van de weg die de klant aflegt via al hun performance based marketingactiviteiten: Tradedoubler traffic en hun eigen privénetwerken.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77