Targeting- en retargeting-technologieën

Targeting- en retargetingadvertenties op basis van specifieke doelgroepen of consumentenacties vormen krachtige tools om de performance en de inkomsten op te schroeven. Tradedoubler biedt adverteerders talloze targeting- en retargetingtechnologieën die zijn ontworpen om de conversies op ons netwerk te stimuleren. Via het Tradedoubler-netwerk kunt u door performance advertentiecampagnes het aantal conversies verhogen door middel van retargeting, of campagnes en programma’s op specifieke doelgroepen richten door onze diverse technologieën voor geo-targeting, IP-targeting, IBA-targeting (Interest Based Advertising) of besturingssysteem- en browsertargeting.

Daarnaast zorgen onze dynamische optimalisatiesystemen ervoor dat uw advertenties altijd relevant blijven door de beste advertenties aan de beste doelgroep te koppelen.

Targeting- en optimalisatietools van Tradedoubler:

Retargeting

Retargeting stimuleert de conversies voor performance advertentiecampagnes door gebruikers doelgerichte advertenties en aanbiedingen te tonen op basis van hun vorige acties. We bieden retargeting op basis van gebruikers die advertenties bekijken, nieuwsbrieven ontvangen en specifieke websites en pagina’s bezoeken, waaronder het bekijken van verschillende producten op de website van een adverteerder of het bezoeken van een fanpagina op Facebook. Retargeting kan ook worden ingezet om consumenten te benaderen die nog niet eerder een advertentie of aanbieding op het Tradedoubler-netwerk hebben gezien.

Geo-targeting

Met onze op ISP gebaseerde oplossing voor geo-targeting kunt u campagnes en programma’s op specifieke landen, regio’s of zelfs de inwoners van specifieke steden richten. Dankzij onze flexibele benadering van geo-targeting kunt u zelf de grenzen van uw geo-targeting gebied bepalen. U hoeft dus geen vooraf door ons vastgestelde regio’s te selecteren. Onze functionaliteit om u op een specifiek land te richten betekent dat u eenvoudig potentiële klanten kunt vinden, zelfs als ze de website vanuit het buitenland bezoeken.

IP-targeting

Via IP-targeting bereikt uw activiteit gebruikers die via een specifieke internetprovider (ISP) verbinding met het internet maken. Via de IP-database van Tradedoubler kunt u uw campagnes op specifieke bedrijven, ondernemingen van een bepaalde grootte of organisaties in een specifieke sector richten.

IBA-targeting (Interest Based Advertising)

De oplossing voor Interest Based Advertising van Tradedoubler richt zich op gebruikers met een specifiek interesseprofiel. Advertentiecampagnes kunnen klanten bereiken op basis van hun eerder getoonde interesse op het gebied van bijvoorbeeld sport, reizen en nieuws.

Besturingssysteem- en browsertargeting

Met besturingssysteem- en browsertargeting bereikt u klanten met een specifiek besturingssysteem en/of browser. Als onderdeel van de mobile affiliate-oplossing van Tradedoubler kunt u met de functie besturingssysteem- en browsertargeting campagnes op gebruikers van specifieke smartphones of tablets richten.

Dynamische optimalisatietools

Met de geautomatiseerde ad serving-technologie van Tradedoubler wordt de plaatsing van advertenties continu geoptimaliseerd. Hierbij worden programma’s afgestemd op de affiliates/publishers die de beste performance leveren en worden alle advertenties zo relevant mogelijk gehouden.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77