Maximaliseer uw affiliate inkomsten

Tradedoubler heeft diverse eenvoudig te gebruiken technologieën en tools om affiliate inkomsten voor publishers te maximaliseren en ondersteuning voor publishers die voor het eerst een affiliate worden.

Onze ondersteuningstools voor publishers omvatten oplossingen om snel en eenvoudig advertenties en productfeeds aan websites toe te voegen en oplossingen om diverse creatieve functies en producten van affiliate programma’s te beheren. Ze zijn ontworpen zodat publishers hun potentie zouden kunnen realiseren om affiliate inkomsten te verdienen en om adverteerders een gevarieerd en flexibel aanbod van affiliate sites te kunnen geven.

Tradedoubler-tools voor publishers:

Advertenties automatisch op uw site weergeven

Dankzij onze geautomatiseerde ad location-technologie kunnen affiliate publishers al binnen enkele minuten advertenties op hun websites plaatsen. Genereer uw geautomatiseerde advertentiecode via de Publisher Interface van Tradedoubler, voeg de code toe aan de HTML-code van uw website en u bent klaar om advertenties weer te geven. Tijdens het genereren van de code specificeert u de content van uw website en de advertentieformaten die u wilt gebruiken. U kunt ook een mobiele site of gewone website specificeren. Tradedoubler regelt de rest: wij optimaliseren de combinatie van advertenties die op uw site worden weergegeven zodat u de hoogst mogelijke inkomsten voor het aantal bezoekers krijgt (dit wordt vaak eCPM genoemd).

Deelnemen aan open programma’s

Door via de Publisher Interface deel te nemen aan de open affiliate programma’s van Tradedoubler kunnen publishers snel affiliate inkomsten verdienen zonder zich te hoeven aanmelden voor specifieke programma’s voor adverteerders. In combinatie met geautomatiseerde advertentieweergave kunt u met open programma’s eenvoudig en snel inkomsten verdienen door affiliate te worden of effectiever winst uit uw site halen.

Regelen hoe productfeeds op uw site worden weergegeven

Met Tradedoubler-tools kunnen publishers eenvoudig advertenties of contentsjablonen ontwerpen voor de weergave van productfeeds op hun website. Als publisher kunt u content uit de productdatabase van een affiliate programma selecteren en vervolgens aan de hand van enkele stappen een sjabloon ontwerpen waarmee u regelt hoe de feed op uw site zal worden weergegeven. Via instellingen in de Publisher Interface kunt u de selectie van de productfeeds die in uw sjabloon worden weergegeven, automatisch optimaliseren.

Verschillende advertenties via dezelfde ad location roteren

Via het platform van Tradedoubler kunnen publishers verschillende advertenties via één ad location roteren. Als publisher kunt u een zogenaamde pool met geselecteerde advertenties maken en vervolgens uw eigen regels instellen voor wanneer en hoe ze worden geroteerd. U kunt de selectie van advertenties op basis van performance optimaliseren, merk- en productaanbiedingen combineren of beperkt geldende aanbiedingen invoeren. Het systeem stelt u in staat advertenties te gebruiken uit diverse affiliate programma’s zonder dat dit u zeeën van tijd kost.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77