Ons mobile affiliate en performance netwerk

Consumenten gebruiken internet steeds vaker mobiel. Steeds meer mensen werken interactief met merken, doen onderzoek naar producten en kopen via smartphones en tablets.

Via het snel groeiende mobile affiliate netwerk van Tradedoubler kunnen adverteerders hun bestaande performance-based marketing uitbreiden via mobile advertising. Hierdoor kunnen ze de verkoop, betrokkenheid en loyaliteit stimuleren via een toestel dat de klant altijd bij zich heeft.

Het mobile affiliate netwerk van Tradedoubler geeft publishers de mogelijkheid optimaal van het mobile affiliate verkeer voor hun bedrijf te profiteren en meer winst uit hun mobiele sites te halen. Via de Publisher Interface kunnen ze kant-en-klare affiliate programma’s in mobile advertising formats zoeken. De advertenties die wij plaatsen zijn geoptimaliseerd voor continue performance om het aantal conversies te maximaliseren.

Wij garanderen zowel adverteerders als publishers transparantie via ons mobile affiliate netwerk, aangezien onze technologie conversies vanaf smartphones en tablets traceert, of deze conversies nu plaatsvinden via speciale mobiele sites, apps of standaard websites die via een mobiel toestel worden bezocht.

De belangrijkste voordelen van het mobiele netwerk van Tradedoubler:

Breid uw bedrijfsmodel uit naar de mobiele omgeving

Of u nu een publisher of adverteerder bent: met het mobile affiliate netwerk van Tradedoubler kunt u uw bedrijfsmodel uitbreiden naar de mobiele omgeving via uw bestaande contactpunt. Ons mobile affiliate netwerk betekent dat u kunt meeliften op de snelle groei van m-commerce en geïntegreerde affiliate programma’s op pc’s, tablets en smartphones kunt plannen.

Wij helpen adverteerders hun affiliate programma’s om te zetten en klaar te maken voor mobiel gebruik. Voor publishers biedt ons mobile affiliate netwerk een efficiënte manier om de winst uit hun mobile inventory te maximaliseren.

Een speciaal mobile team om uw mobile affiliate verkeer te maximaliseren

Ons mobile team is erop gericht ons mobile affiliate netwerk uit te breiden en hun specifieke kennis in te zetten om het verkeer van smartphones en tablets naar uw mobiele sites en apps te stimuleren.

Klanten een betere mobile ervaring bieden

Wij helpen u de tools te ontwikkelen die u nodig hebt om klanten efficiënter via mobiele apparaten en apps te bereiken en meer betrokkenheid en inkomsten te genereren.

Kies uit diverse mobile affiliate en advertentiemodellen

Ons mobiele netwerk ondersteunt een uitgebreide reeks performance meetwaarden en betalingsmodellen, zoals CPA (kost-per-acquisitie), CPL (kost-per-lead) en CPI (kost-per-installatie), ideaal om een installatiebasis voor mobiele apps op te bouwen.

Gedetailleerde tracking van mobile affiliate activiteit

Ons affiliate platform biedt een nauwkeurig en geïntegreerd overzicht van de weg die de klant aflegt. Via het platform worden de verkoop, leads en installaties bijgehouden, of deze nu plaatsvinden op uw traditionele website, uw mobiele site of via uw mobiele app. Door middel van de App Download Tracking technologie van Tradedoubler kunnen adverteerders affiliate publishers optimaliseren en belonen om het downloaden van apps te stimuleren en de betrokkenheid en loyaliteit van klanten te vergroten. Wij bieden ook de mogelijkheid de inkomsten die app-gebruikers genereren nadat ze uw app hebben geïnstalleerd, te controleren.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77