Productfeeds en geïntegreerde affiliate marketing

Affiliate marketing-oplossingen zoals productfeeds, vouchercodes en calltracking vormen flexibele opties om productinformatie binnen de content van een site te integreren, de betrokkenheid te verhogen en het aantal conversies uit te breiden. Deze geïntegreerde productformaten zijn een antwoord op de consumentenvraag naar prijsvergelijkingen, kortingen en de behoefte om rechtstreeks met een persoon te spreken wanneer men kostbaardere producten wil aanschaffen.

Door de technologie van Tradedoubler blijven adverteerders volledig in controle over de inhoud van productfeeds en vouchercodes, worden updates voor feeds en vouchercodes over het hele netwerk gesynchroniseerd en worden producten gepresenteerd op een hoogwaardige manier die aansluit bij de stijl van de content, wat een toegevoegde waarde voor publishers is. Door middel van onze trackingtechnologie op productniveau kunnen adverteerders commissieniveaus voor afzonderlijke producten aanpassen om de verkoop in prioriteitsgebieden te laten toenemen.

Wij hebben innovatie hoog in het vaandel staan wat de ontwikkeling van nieuwe affiliate marketing-oplossingen betreft, zoals het gebruikmaken van de mogelijkheden van mobile affiliate marketing.

Onze verschillende geïntegreerde productmarketingoplossingen:

Productfeeds

Productfeeds zijn een ideaal formaat voor prijsvergelijkingssites en andere publishers die productinformatie voor consumenten beschikbaar willen stellen. Productfeeds zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals XML- en CSV-bestanden, en worden geconverteerd naar de sitecontent met beschrijvingen, afbeeldingen, prijsinformatie en meer. Click-throughs worden gedeeplinked naar productpagina’s, waarbij gebruikers vooraf worden gekwalificeerd en dichter bij een aankoop worden gebracht.

Vouchercodes

Vouchercodes, ook wel promotiecodes, e-vouchers en kortingscodes genoemd, bieden consumenten een eenvoudige en steeds populairdere optie om geld te besparen bij de aankoop van hun favoriete merken en producten. Het is een krachtige tool voor mobile affiliate programma’s. Vouchercodes werken op dezelfde manier als productfeeds: de stijl wordt aangepast aan die van de content, updates worden over het hele netwerk gesynchroniseerd en er zijn directe koppelingen naar product- of aanbiedingspagina’s. Automatische vouchercodes kunnen door middel van een API die rechtstreeks naar ons platform leidt, direct worden gemaakt en gedownload.

Calltracking

De calltracking-oplossingen van Tradedoubler stellen consumenten in staat kostbaardere aankopen telefonisch af te ronden. Door unieke telefoonnummers aan affiliate activiteiten via verschillende publishers toe te wijzen, kunnen we conversies via de telefoon traceren en belonen. De klant krijgt hierdoor meer keuzemogelijkheden. Bovendien krijgt u een completer overzicht van affiliate programma’s en een hogere verkoop en commissies.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77