Contextual advertising

De oplossing voor contextual advertising van Tradedoubler zorgt ervoor dat affiliate programma’s en performance based advertenties relevant zijn door advertenties en productfeeds aan de relevantste webpagina’s te koppelen.

Ons contextual advertising systeem is ontwikkeld om doelmatige relevantie op basis van de content, en niet zozeer de gebruikte woorden, van advertenties te krijgen. Door onze technologie om advertenties te koppelen, worden pagina’s gescand op kernwoorden die automatisch kunnen worden gegenereerd of door de publisher worden gespecificeerd. De relevantste advertenties en productfeeds worden vervolgens op elke pagina geplaatst. Dit verhoogt de click-through rate en conversies.

De oplossing voor contextual advertising van Tradedoubler is flexibel en responsief, en beschikbaar voor zowel advertenties en productfeeds als activiteit op basis van afbeeldingen of tekst. Door ons blijven adverteerders in controle van programma’s en campagnes doordat advertenties alleen op goedgekeurde sites worden weergegeven. Publishers blijven in controle van hun omgeving doordat alleen advertenties en feeds worden weergegeven uit de programma’s waarvoor zij zich hebben aangemeld.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77