Onze performance based betalings-modellen: CPA marketing en meer

Tradedoubler biedt diverse interessante mogelijkheden voor adverteerders die groei in de verkoop of ROI uit marketing willen stimuleren. Via affiliate programma’s zoals CPA (kost per acquisitie) of het CPA marketing-model, kunt u ons netwerk als een virtueel verkoopkanaal en een inkomstenverhoger voor uw bedrijf gebruiken. En we passen hetzelfde performance-gerichte betalingsprincipe toe op een reeks andere marketingdoelstellingen.

Naast CPA marketing gebruiken we ook het affiliate principe waarbij alleen voor specifieke conversieacties wordt betaald om de ROI te stimuleren via kost-per-lead, kost-per-download en kost-per-gesprek en om de performance van CPC marketing- en CPM advertising-campagnes te maximaliseren.

Ons aanbod van innovatieve betalingsmodellen heeft de optie om commissieniveaus per product in te stellen, om op die manier bedrijfsprioriteiten aan te geven en CPA marketingprogramma’s nauwkeuriger te maken. En we lopen voorop in de ontwikkeling van ons mobile affiliate netwerk, een kanaal dat naast nieuwe mogelijkheden voor CPA marketing en kosten-per-download ook andere modellen biedt.

Door onze verschillende tracking- en rapportsystemen worden affiliate programma’s en performance-based campagnes continu geoptimaliseerd. We gebruiken alleen de allerbeste tools en zeer grondige handmatige controle om de kwaliteit van de resultaten over het hele netwerk te garanderen.

Onze performance based marketingmodellen:

CPA marketing

Door het kiezen voor een affiliate programma met een kost-per-acquisitie of CPA marketing model, bent u verzekerd van een rendabele winst op uw marketinginvestering, aangezien er alleen commissie aan publishers wordt betaald als er daadwerkelijk een verkoop plaatsvindt. CPA marketing is een krachtige tool voor affiliate programma’s en dankzij de unieke combinatie van een krachtig netwerk en flexibele affiliate managementtechnologie van Tradedoubler profiteren onze klanten optimaal van de mogelijkheden.

CPL (kosten-per-lead)

Kosten-per-lead of CPL modellen zijn gericht op het genereren van concrete verkoopleads door middel van aanmeldingen of andere conversies. Het zijn krachtige tools om nieuwe producten in de markt te zetten of om consumenten door de aankooptrechter te bewegen richting kostbaardere items.

Kosten-per-download

Kosten-per-download modellen, die erop zijn gericht klanten een specifieke bron te laten downloaden, zijn ideaal voor campagnes waarmee u de loyaliteit wilt opbouwen of waarmee u de klantbetrokkenheid wilt vergroten. In combinatie met het gebruik van onze App Downloadtracking is kost-per-download een krachtige tool voor performance-gerichte campagnes op mobiele toestellen.

Kosten-per-gesprek

In combinatie met onze calltrackingtechnologie zijn kost-per-gesprek modellen, waarbij klanten de optie hebben producten via de telefoon aan te schaffen, ideaal voor kostbaardere producten.

CPC advertising

Met advertentiecampagnes op basis van cost-per-click betaalt u voor clicks die naar uw website leiden. Dit is een belangrijke maatstaf voor online campagnes die op het genereren en meten van de naamsbekendheid en interesse zijn gericht.

CPM advertising

CPM verwijst naar kost-per-duizend-impressies. Met CPM advertising campagnes kunnen middelgrote tot grote publishers in het Tradedoubler-netwerk tegen zeer gunstige prijzen een groter bereik krijgen en impressies leveren. Als adverteerder kunt u websiteomgevingen specificeren en gebruikmaken van onze gespecialiseerde trackingtechnologie en diverse doelgerichte tools om duplicatie te voorkomen en uw doelgroep maximaal te bereiken.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77