Ons performance-verhogende affiliate netwerk

Het performance-netwerk van Tradedoubler is gebaseerd op het affiliate netwerk-principe dat alleen voor daadwerkelijke verkopen of conversies wordt betaald. Wij belonen onze publishers voor het stimuleren van de resultaten via diverse performance-meetwaarden en betalingsmodellen, waarbij we gebruikmaken van diverse display-formaten voor advertenties en geïntegreerde affiliate marketingoplossingen.

Onze betalingsmodellen: CPA marketing en meer

Wij bieden diverse betalingsmodellen voor adverteerders die hun verkoopgroei of ROI uit marketing willen stimuleren. Betaal voor conversies met behulp van CPA-meetwaarden, verhoog het aantal leads en de betrokkenheid via CPL en CPD of maximaliseer de performance van CPC- en CPM-campagnes.

Productfeeds en andere geïntegreerde marketingoplossingen

Door onze innovatieve benadering van productfeeds, vouchercodes en gesprekstracking kunnen adverteerders calls-to-action van producten met de sitecontent integreren en het aantal conversies uitbreiden via ons affiliate netwerk.

Display-formaten voor advertenties

Wij hebben voor zowel affiliate netwerk-programma’s als performance-based marketingcampagnes een aantal advertentieformaten voor zowel online als mobiel.

Targeting- en retargetingtechnologieën

Stimuleer het aantal conversies en zorg ervoor dat uw campagnes het aantal clicks en nuttige impressies levert via ons aanbod targeting- en retargetingtechnologieën.

Contextual advertising

Met onze contextual advertising oplossingen worden advertenties en productfeeds automatisch aan de relevantste websites en pagina’s gekoppeld.

Mobile affiliate en performance-based marketing

Breid uw performance-based marketingactiviteiten uit en zorg voor meer affliate inkomsten via een toestel dat uw klant altijd bij zich heeft.

Oplossingen voor publishers

Tradedoubler heeft diverse netwerktools voor publishers die efficiënter inkomsten willen genereren met hun sites of die voor het eerst affiliate worden.

Tracking, rapporteren en deduplicatie

Onze krachtige benadering van tracking, rapportage en deduplicatie zorgt ervoor dat publishers op een eerlijke wijze voor de conversies die ze genereren worden betaald. Tegelijkertijd zorgt ons netwerkkwaliteitsteam ervoor dat adverteerders zich nergens zorgen over hoeven te maken. Dit doen ze door een gegarandeerde kwaliteit van het internetverkeer op ons netwerk.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77