Onze kijk op performance-based marketing

Tradedoubler is een gemeenschap voor affiliate en performance-based marketing. We brengen adverteerders, publishers, agentschappen en ontwikkelaars samen om rendabele contacten te delen en groei en inkomsten voor hun verschillende bedrijven te stimuleren.

Wij maken gebruik van het affiliate marketing-model, waarbij adverteerders alleen voor conversies betalen, om zo de waarde voor al onze klanten te verhogen. We realiseren diverse doelen op het gebied van performance-based marketing via ons krachtige affiliate netwerk. We zijn uniek omdat we onze toonaangevende Tradedoubler-technologie als interne performance-marketingoplossing beschikbaar stellen.

Ons performance verhogende affiliate netwerk

Ons netwerk ondersteunt diverse affiliate en performance-based marketingactiviteiten, zoals CPA (kosten-per-acquisitie), CPL (kosten-per-lead), CPD (kosten-per-download) en andere betalingsmodellen. We bieden voor zowel online als mobiele toepassingen een groot aantal affiliate advertentieformaten, geïntegreerde productfeeds en vouchercodes en ondersteunen deze met toonaangevende, eigen tracking- en targetingoplossingen.

Tradedoubler-technologie

Onze interne white-labeloplossing Tradedoubler-technologie biedt grotere adverteerders en agentschappen geavanceerde tools voor het beheer van performance-based marketing en de integratie van diverse platformen en netwerken. Het Tradedoubler-technologiepakket bevat veelbesproken plaatsing van affiliate advertenties, toonaangevende tracking- en targetingtools en een volledig overzicht van het proces van de gebruiker via alle kanalen.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77