Beheer van affiliate programma’s voor publishers

Als publisher met Tradedoubler hebt u toegang tot vele tools en rapporten waarmee u uw affiliate programma’s kunt beheren en waarmee u geld kunt verdienen door middel van affiliate marketing, zonder dat dit u veel tijd kost.

Ons performance-based marketingnetwerk gebruikt geavanceerde tracking- en rapportfuncties die u een goed overzicht van de activiteiten bieden. Dit netwerk zorgt ervoor dat publishers redelijkerwijs worden beloond voor de resultaten die ze genereren. We gebruiken meerdere trackingmethodes om er zeker van te zijn dat de rapporten volledig nauwkeurig zijn. Bovendien regelen we alle aspecten omtrent het innen van de commissie: we storten het geld op de door u gespecificeerde rekening. Als u programma’s gaat gebruiken kunt u de betalingsvoorwaarden voor de commissie controleren, zodat u weet wanneer u het geld dat u verdient, kunt verwachten.

Via de Publisher Interface hebt u toegang tot een direct overzicht van de commissie die u verdient via affiliate programma’s, de relatieve bijdrage uit verkoop, clicks, leads en impressies, en uw totale eCPM (inkomsten per duizend impressies). U kunt de performance per dag, week en maand bekijken en vergelijken met de vorige periode om de ontwikkeling van de performance van uw affiliate programma’s bij te houden.

Voor uitgebreidere informatie over het beheer van het affiliate programma, kunt u diverse gedetailleerde publisherrapporten downloaden, zoals de affiliate programma’s op uw site die de hoogste verdiensten genereren. U kunt deze rapporten gebruiken om de door u geselecteerde affiliate programma’s te optimaliseren en de advertenties en productfeeds in te zetten die volgens de rapporten de beste commissie voor u genereren.

Daarnaast hebben we talloze tools om de advertenties op uw site automatisch te optimaliseren, waardoor het bedrag dat u kunt verdienen hoger wordt. Hiertoe behoren systemen die een pool van relevante advertenties roteert op één advertentielocatie op uw site. Dit wordt automatisch geoptimaliseerd zodat de advertenties die het beste presteren vaker worden gebruikt. In het hoofdstuk over optimalisatie van uw site om geld online te verdienen vindt u meer informatie.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77