Uw site optimaliseren om online geld te verdienen

Leer hoe u efficiënter online geld kunt verdienen door onze tools en ideeën te gebruiken om uw sites te optimaliseren zodat u meer affiliate inkomsten kunt genereren.

Doe eerste de simpele dingen

Lees onze aan de slag-gids voor enkele eenvoudige stappen om uw site te optimaliseren en online geld te verdienen. Zo kunt u zich aanmelden voor onze open affiliate programma’s en stukjes geautomatiseerde advertentiecode op uw site opnemen zodat de advertenties die worden weergegeven altijd actueel en relevant zijn, en geoptimaliseerd voor continue performance. Als u mobiele sites beheert, moet u die als zodanig classificeren bij het genereren van de advertentiecodes zodat u via ons mobile affiliate netwerk inkomsten kunt realiseren.

Genereer meer conversies met relevante advertenties

Gebruikers zullen veel eerder op een advertentie of productfeed klikken als deze aansluit bij de reden waarom ze uw website bezoeken. De vraag hoe u online geld kunt verdienen komt er vaak op neer dat de juiste advertenties en producten bij relevante sitecontent moet passen. We gebruiken contextual advertising systemen om advertenties op relevante sites aan te bieden. U kunt de advertentiecategorieën die voor uw site relevant zijn, in de Publisher Interface selecteren.

Gebruik de juiste advertentie- en productformaten

Ons netwerk ondersteunt een groot aantal advertenties en formaten die u in de content van uw site kunt integreren om het aantal conversies uit te breiden en om online geld te verdienen. Naast een scala aan advertenties voor onlineweergave kunt u kiezen productfeeds aan te bieden die de kans op een conversie maximaliseren doordat ze geïnteresseerde consumenten direct naar de productpagina’s sturen. U kunt ook kortingsvouchers gebruiken die de conversies stimuleren door aantrekkelijke korting te bieden. We bieden eenvoudig te gebruiken tools en sjablonen waarmee u productfeeds en vouchercodes in aantrekkelijke designs, passend bij de content van uw site, kunt aanbieden.

Kies de betalingsmodellen die bij u passen

Voor onze affiliate programma’s en performance-based campagnes gebruiken we diverse verschillende betalingsmodellen. Dit betekent dat u via ons netwerk op verschillende manieren online geld kunt verdienen. U wordt door middel van CPA-modellen beloond voor de verkoop die door het verkeer van uw site naar die van de adverteerder wordt gegenereerd. We gebruiken weer andere modellen die u belonen voor klikken, downloads, leads en conversies. Als u voor uw site specifieke betalingsmodellen wilt gebruiken, kunt u via de Publisher Interface campagnes waarin die specifieke modellen worden toegepast, zoeken.

Optimaliseer de mix van advertenties op uw site

Ons assortiment publisher-rapporten biedt u inzicht in de campagnes en programma’s op uw site waarmee u de beste performance behaalt en hoeveel commissie u voor ze ontvangt. U kunt deze rapporten gebruiken om te bepalen welke programma’s u in de toekomst wilt gebruiken en welke types advertenties, productfeeds en formaten u op uw site wilt gebruiken.

Daarnaast kunt u via onze tools voor publishers advertenties vanuit een pool of campagnes via één advertentie-unit laten roteren. De software van Tradedoubler optimaliseert automatisch de frequentie waarmee advertenties worden weergegeven op basis van de mate waarin ze conversies genereren.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77