Word affiliate in vier eenvoudige stappen

Wanneer u besluit affiliate te worden, bent u al een stap dichter bij geld verdienen via uw website op doorlopende basis. En met de eenvoudig te gebruiken tools van Tradedoubler kunt u meteen aan de slag om direct commissie te verdienen. De volgende vier simpele stappen leggen uit hoe u geld verdient met uw website via het Tradedoubler-netwerk:

Stap 1: Registreren voor ons netwerk

Klik op de koppeling rechts op deze pagina om u voor het Tradedoubler-netwerk te registreren. U wordt affiliate in minder dan een minuut. U hebt dan toegang tot een heel scala aan tools voor publishers waarmee u via uw website inkomsten kunt genereren.

Stap 2: Advertenties en productfeeds op uw website zetten

Bent u er klaar voor om affiliate inkomsten te verdienen met onze eenvoudige tools voor publishers? Zodra u affiliate wordt, kunt u zich inschrijven voor onze open adverteerdersprogramma’s en een eenvoudig stukje advertentiecode aan uw site toevoegen. Zodra u dit hebt gedaan, kunnen wij direct advertenties naar uw site sturen.

Bent u app-ontwikkelaar, publisher of beheerder van een mobiele website, dan kunt u dat tijdens de registratie aangeven en vervolgens contact maken met mobiele adverteerders via ons mobile affiliate netwerk.

Stap 3: Aanmelden voor diverse programma’s en campagnes

Bekijk ons aanbod van affiliate programma’s voor adverteerders en performance-based marketingcampagnes, en meld u aan voor de programma’s en campagnes die het meest relevant zijn voor uw website.

Stap 4: Uw performance bijhouden

Via de Publisher Interface krijgt u een direct overzicht van de commissie die u hebt verdiend. U kunt gedetailleerde rapporten downloaden om te zien met welke affiliate programma’s u het meest verdient. Gebruik onze tools voor publishers om uw app of website te optimaliseren en leer hoe u efficiënter geld verdient met uw website.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door u toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77