Publishers: uw affiliate business uitbreiden met Tradedoubler

Bij Tradedoubler weten we dat uw succes en dat van onszelf met elkaar hand in hand gaan. Daarom zetten wij alles op alles om uw affiliate marketing business via ons netwerk uit te breiden. We geven u daarvoor de juiste advertentieprogramma’s en krachtige tools om meer conversies en inkomsten te genereren. Of u nu voor het eerst een affiliate business opstart, een manier zoekt om meer inkomsten uit uw website te halen of wilt weten hoe u kunt samenwerken met meer topmerken uit de online advertentiewereld: onze gezamenlijke aanpak om de winst voor al onze partners te laten groeien helpt u de resultaten te krijgen die u nodig hebt.

Wilt u affiliate worden? Begin hier

Onze snelle handleiding bevat alle informatie die u nodig hebt om meteen met de affiliate marketing business aan de slag te gaan, zoals tips om meteen geld te verdienen, advies over aanmelden voor verschillende affiliate programma’s en tools om relevante, aantrekkelijke advertenties te maken en productfeeds te gebruiken.

Uw site optimaliseren om online geld te verdienen

Geweldige ideeën om het aantal conversies uit te breiden en sneller inkomsten te genereren door middel van advertentieweergaven, productfeeds, vouchercodes en meer. Wij kunnen u suggesties geven om effectievere calls-to-action te creëren, uw affiliate business uit te breiden naar mobiele platforms en advertenties en feeds te integreren in de content van uw website.

Uw affiliate programma’s beheren

Wij hanteren een geavanceerd affiliate managementsysteem met duidelijke tracking en de verwijdering van duplicaten om te kunnen garanderen dat u eerlijk wordt beloond voor de consumentenacties die u genereert. Hier vindt u uitgebreide informatie over tracking, betalingen en toegang tot publisherrapporten.

Advertentie- en affiliate mogelijkheden met topmerken

Dankzij onze gezamenlijke benadering van het uitbreiden van de business van onze klanten hebben wij langetermijnrelaties met enkele van de topmerken op het gebied van digitale advertenties kunnen opbouwen. Ontdek met wie we samenwerken en hoe u zich voor verschillende campagnes en programma’s kunt aanmelden.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77