Performance Marketing Success

Tradedoubler netwerkomzet

De verkoopindicator op onze startpagina toont aan dat Tradedoubler in 2012 €3,5 miljard aan omzet aan onze klanten heeft geleverd, dat is €111 per seconde over het gehele jaar. 

Mocht u meer informatie over onze financiële prestaties willen verkrijgen, ga naar onze website voor investeerderrelaties om meer hierover te weten te komen. 

Wij streven ernaar om uw "Gekozen Netwerk" te zijn en zijn toegewijd aan het zijn van de best presterende internationale netwerk voor prestatiemarketing.

Als Europa's vooraanstaande prestatiemarketingsbedrijf, bereikt ons netwerk iedere dag miljoenen potentiële klanten en wij genereren per jaar meer dan €3,5 miljard aan omzet voor onze klanten. 

Ons bedrijf is gebaseerd op een betaal-voor-prestatiemodel, wat betekent dat adverteerders alleen betalen wanneer verkopen rond zijn en uitgevers betaling ontvangen voor slechts de incrementele opbrengsten die zij genereren.

Voordelen van uw Tradedoubler-connectie

  • Vakkundige klantenteams beschikken over een grondige vakkennis en zijn toegewijd aan uw succes.
  • Netwerkdekking zorgt voor toegang tot meer dan 140duizend uitgevers welke de laatste zakenmodellen vertegenwoordigen.
  • Geavanceerde technologie levert alles wat nodig is om uw prestatiemarketingprogramma te beheren.
  • Netwerkkwaliteit zorgt voor het meest betrokken publiek dat uw programma nodig heeft.
  • Internationale groei met bedrijven in meer dan 40 landen en nog steeds groeiende, is Tradedoubler de perfecte plaats om uw globale uitbreidingsplannen te verwezenlijken.

Voor meer informatie over hoe wij uw prestatiemarketingsucces kunnen verhogen, neem contact op met onze accountteams