Een affiliate marketingnetwerk en meer

Tradedoubler stond aan de oorsprong van het concept ‘affiliate marketingnetwerk’, waarbij publishers commissie ontvangen voor de verkoop die ze voor adverteerders genereren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren waarmee we voor onze klanten door middel van dit performance gerichte marketingmodel een meerwaarde kunnen creëren.

Een grote gemeenschap van publishers, adverteerders, bureaus en developers gebruikt dit affiliate marketingnetwerk om contacten te delen en de opbrengst te stimuleren. Wij zijn uniek omdat we onze affiliate marketingtechnologie, de nummer 1 in de markt, als een interne beheeroplossing voor alle aspecten van performance based marketingactiviteiten beschikbaar stellen.

Onze ervaring: meer dan 10 jaar affiliate marketingprogramma’s

Wij waren een van de eerste affiliate marketingnetwerken en innovatie heeft sinds het begin hoog bij ons in het vaandel gestaan.

Performance-based marketing op basis van samenwerking

Wij zijn van mening dat alle leden van onze affiliate gemeenschap van een winstgevende groei kunnen profiteren door ideeën en contacten te delen.

Internationale groei voor klanten beheren

Omdat ons affiliate marketingnetwerk en onze technologie wereldwijd beschikbaar zijn, kunnen adverteerders wereldwijd rendabel groeien in nieuwe markten.

Registeer u op ons netwerk

Begin vandaag nog met verdienen door toegang te krijgen tot een groot aantal adverteerders

Registreer nu

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77