TD Technology lanceert nieuwe state-of-the-art publisher interface

geplaatst door Dax14 sep 2012

Of je nu de voorbije zomer fan was van Nederland of België tijdens de Olympische Spelen in Londen, het EK Voetbal in Polen & Oekraïne of de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen België en Nederland, bij TD Technology weten we dat smaken verschillen. Daarom heeft het TD Technology team de voorbije maanden hard gewerkt om een nieuwe publisher interface te lanceren die volledig aangepast kan worden naar de look & feel van jouw bedrijf.


Tradedoubler's technologie TD Integral werd geüpdate naar een gebruiksvriendelijkere omgeving voor partners die tot in detail aangepast kan worden aan de look & feel van iedere klant zonder al teveel HTML- of CSS-kennis. Het gloednieuwe publisher dashboard geeft de interface een waar analytics gevoel en stimuleert partners om meer resultaten voor jou te generen. Er komen binnenkort een aantal state-of-the-art features aan zoals een voucher-API om gemakkelijk kortingscodes te delen en automatische ad codes die het toestaan om betere targetting mogelijkheden aan te bieden op placements van jouw partners.
Meer details?

 

 

Een uitgebreide features & benefits sheet van de allernieuwste partner interface en branding designer kan je terugvindenvia deze link.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw lokale TD Technology verantwoordelijke om whitelabel affiliate opportuniteiten te bespreken en hem te vertellen wie jij de voorbije zomermaanden gesteund hebt.

Tags: Technology (9)

Reacties (0)

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Terug naar boven