Expedia hernieuwt affiliate marketing-overeenkomst met Tradedoubler

geplaatst door Dax13 jul 2012

Antwerpen, 13 juli 2012

  • Europese samenwerking uitgebreid naar Latijns-Amerika
  • Web-diensten uitgebreid met mobiele kanalen

Tradedoubler en online reisgigant Expedia, ook bekend van Hotels.com, hebben een nieuwe, uitgebreidere samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Expedia blijft Tradedoubler's affiliate marketing-technologieplatform inzetten voor het efficiënt benutten van de affiliate-programma´s die voor Expedia en Hotels.com draaien op de aangesloten uitgeefnetwerken. Daarnaast breidt de nieuwe overeenkomst de geografische samenwerking in 18 Europese landen uit met Latijns-Amerika en vult die de marketingdiensten voor het webkanaal aan met die voor het mobiele kanaal.

Volgens onderzoek van EuroMonitor groeit de Westeuropese online reisbranche met gemiddeld 6 procent per jaar. ”De reiswereld is een van Tradedoubler’s sterkste marktsegmenten. We zijn er dan ook trots op dat we de samenwerking met Expedia en Hotels.com, die in België al sinds 2008 loopt, nu verlengen en uitbreiden”, zegt Leen De Boever, Country Manager van Tradedoubler België. "Onze lange samenwerking zorgt ervoor dat we ambitieuze doelen kunnen stellen en tegelijkertijd het netwerk voortdurend ontwikkelen en vernieuwen. De samenwerking is internationaal en wij breiden uit naar nieuwe markten, ontwikkelen het mobiele kanaal, en bouwen nieuwe tools en technologie voor uitgevers. Na de sterke groei van de laatste jaren, verwachten wij het programma tijdens de zomerpiek naar een volgend niveau te tillen", aldus Leen De Boever.

"Tradedoubler’s technologieplatform heeft zich als zeer effectief bewezen en we gaan ervan uit dat hun aanpak om het uitgeefaanbod in het netwerk te persifiëren ons helpt om nieuwe klanten te bereiken en nieuwe omzet aan te boren", zegt Sabrina Fiorini, verantwoordelijk voor de Europese affiliate marketing van Expedia Worldwide.

"De mogelijkheden die Tradedoubler heeft om zijn netwerk aan te zetten tot meer verkeer via mobiel, en de mogelijkheden om het koopgedrag, de patronen en de trends te analyseren, zijn waardevol voor de groei van Hotels.com in het steeds belangrijker wordende mobiele kanaal", zegt Josie Shah, verantwoordelijk voor de affiliate-samenwerkingen van Hotels.com.

Voor meer informatie, neem contact op met Leen De Boever, Country Manager, Tradedoubler België

Koningin Astridplein 41

2018 Antwerpen

T: +32 (0) 3 – 224 75 70

Tags: Affiliate (3)

Reacties (0)

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Terug naar boven