Benut het volledige potentieel van uw kortingscodes

geplaatst door Govert van Eerde - Country Manager Netherlands & Belgium03 dec 2013

Na de succesvolle lancering van Tradedoubler Voucherfeed- vorig jaar hebben we nu een nieuw product gelanceerd – Tradedoubler Voucher Code Tracking . Eén van de grootste uitdagingen bij kortingscode campagnes zijn publishers die exclusieve kortingscodes van andere publishers gebruiken. Tradedoubler heeft een oplossing gevonden die dit onmogelijk maakt. 

Exclusieve codes worden gevalideerd

Ten eerste hebben we de toewijzing van de commissie voor een publisher geautomatiseerd; dit betekent minder administratie voor onze adverteerders, meer accuraatheid en minder mogelijkheden voor fraude.

Elke keer wanneer een kortingscode-verkoop geregistreerd wordt door Tradedoubler zal het systeem verifiëren of de code wel of niet exclusief is. De verkoop en commissie zullen automatisch toegewezen worden aan de publisher die de exclusieve code ontving, zelfs als een andere publisher de consument naar de website van de adverteerder bracht waar de verkoop tot stand kwam. De nieuwe validatiecontrole zal publishers daarom ontmoedigen om kortingscodes van andere affiliates te promoten. 

Marketing wordt offline getrackt en online gerapporteerd 

Ten tweede hebben we een nieuwe methode op ons trackingplatform geïmplementeerd voor het tracken van kortingscodes. Wij kunnen nu de kortingscodeverkopen volledig doormeten, van offline tot online, om zo adverteerders een breder aanbod aan mediamogelijkheden te bieden.

Aangezien de verkoop wordt getrackt op basis van de exclusieve kortingscode en daarmee niet meer afhankelijk is van een klik tussen de website van de publisher en de adverteerder, is het voor publishers mogelijk om de exclusieve codes ook offline te promoten. Zij kunnen gebruik maken van alle offline media als radio, tv, print, sms, etc. Zodra hun exclusieve code wordt gebruikt bij de aankoop van een product of dienst, wordt de commissie aan de betreffende publisher toegekend.

Hoe werkt het?

Dit is in het kort hoe het werkt: 

  • De exclusieve kortingscode wordt in het systeem geregistreerd op naam van de publisher.
  • De adverteerder rapporteert dan geheel automatisch de bij de kassa gebruikte kortingscode aan Tradedoubler.
  • Voucher Code Tracking zorgt automatisch voor de rest. Simpel! 

Bekijk nu de Tradedoubler infographic om te zien hoe Voucher Code Tracking werkt.

Probeer het nu!

De eerste Nederlandse adverteerders die Voucher Code Tracking geïmplementeerd hebben zijn Yves Rocher, Dell en Panda Security . Bekijk de programmas nadat u ingelogd hebt op uw Tradedoubler account. 

Als u wilt weten hoe Voucher Code Tracking u voordelen kunt bieden, neem dan contact op met uw Account Manager of ons verkoopteam.

Tags:

Reacties (0)

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Terug naar boven