Het Tradedoubler blog

Alle nieuwe ontwikkelingen vanuit onze prestatiemarketing gemeenschap, inclusief ideeën om de verkoop te vergroten, leads te genereren en conversies te stimuleren.

Tradedoublers’ Cookieless Tracking de toekomst voor online marketing

22 sep 2015

Consumenten gedrag is constant in beweging, volgens onderzoek gebruikt 50% van de consumenten...
Meer lezen

Tags:

Bezoek ons op 16 & 17 september op de dmexco beurs en krijg als eerste een preview van Tradedoubler's User Journey oplossing

08 sep 2015

Over enkele weken begint dmexco. Het toonagevende digital marketing event met een sterke focus op...
Meer lezen

Tags:

Ontcijferen van Data: ADAPT in Actie

06 aug 2015

Tegenwoordig draait het bij de moderne marketeer alleen nog maar om data, want zoals zo vaak wordt gezegd, meten is weten. Er is echter zoveel data beschikbaar dat het analyseren van deze data kan resulteren in vele nachtmerries. De dagen waarbij campagnes achteraf werden geanalyseerd zijn voorbij. Om een optimale ROI te halen moeten campagnes in real time geanalyseerd en geoptimaliseerd worden, zodat er indien nodig bijgestuurd kan worden. Testen en aanpassen tijdens de campagne lifecycle is een must, maar met zoveel data binnen handbereik staar je je als marketeer gemakkelijk blind en verlies je snel het overzicht en de controle over je campagne. Om het bovenstaande te voorkomen hebben wij voor onze klanten een geavanceerde visualisatie tool ontwikkeld, ADAPT. ADAPT ontcijfert alle data, legt verbanden en laat alle belangrijke info overzichtelijk in simpele tabellen en grafieken verschijnen. Met deze informatie kunnen onze klanten snel schakelen en belangrijke beslissingen nemen.
Meer lezen

Tags: Technology (6)

Top 3 Performance Marketing Tips voor Publishers

05 aug 2015

Performance marketing is een manier waarop adverteerders, met een laag risico, naamsbekendheid vergroten, producten kunnen laten zien en sales genereren, gebruik makend van een tracking systeem. Veel publishers genereren belangrijke inkomsten door middel van performance marketing, daarom hier onze top tips voor publishers om het maximale uit je performance marketing activiteiten te halen.
Meer lezen

Tags:

Expedia hernieuwt affiliate marketing-overeenkomst met Tradedoubler

geplaatst door Dax13 jul 2012

Antwerpen, 13 juli 2012 Europese samenwerking uitgebreid naar Latijns-Amerika Web-diensten...
Meer lezen

Tags: Affiliate (1)