Het Tradedoubler blog

Alle nieuwe ontwikkelingen vanuit onze prestatiemarketing gemeenschap, inclusief ideeën om de verkoop te vergroten, leads te genereren en conversies te stimuleren.

Ontcijferen van Data: ADAPT in Actie

06 aug 2015

Tegenwoordig draait het bij de moderne marketeer alleen nog maar om data, want zoals zo vaak wordt gezegd, meten is weten. Er is echter zoveel data beschikbaar dat het analyseren van deze data kan resulteren in vele nachtmerries. De dagen waarbij campagnes achteraf werden geanalyseerd zijn voorbij. Om een optimale ROI te halen moeten campagnes in real time geanalyseerd en geoptimaliseerd worden, zodat er indien nodig bijgestuurd kan worden. Testen en aanpassen tijdens de campagne lifecycle is een must, maar met zoveel data binnen handbereik staar je je als marketeer gemakkelijk blind en verlies je snel het overzicht en de controle over je campagne. Om het bovenstaande te voorkomen hebben wij voor onze klanten een geavanceerde visualisatie tool ontwikkeld, ADAPT. ADAPT ontcijfert alle data, legt verbanden en laat alle belangrijke info overzichtelijk in simpele tabellen en grafieken verschijnen. Met deze informatie kunnen onze klanten snel schakelen en belangrijke beslissingen nemen.
Meer lezen

Tags: Technology (6)

Top 3 Performance Marketing Tips voor Publishers

05 aug 2015

Performance marketing is een manier waarop adverteerders, met een laag risico, naamsbekendheid vergroten, producten kunnen laten zien en sales genereren, gebruik makend van een tracking systeem. Veel publishers genereren belangrijke inkomsten door middel van performance marketing, daarom hier onze top tips voor publishers om het maximale uit je performance marketing activiteiten te halen.
Meer lezen

Tags:

Expedia hernieuwt affiliate marketing-overeenkomst met Tradedoubler

geplaatst door Dax13 jul 2012

Antwerpen, 13 juli 2012 Europese samenwerking uitgebreid naar Latijns-Amerika Web-diensten...
Meer lezen

Tags: Affiliate (1)

Tracking macros voor TD Technology & Tradedoubler

geplaatst door Dax25 mei 2012

Voor alle hardwerkende traffiekers onder ons, hebben we een blogpost voorbereid over tracking macro's om triple adserving toe te passen met het Tradedoubler systeem (Affiliate, Campaigns + Technologie) ...
Meer lezen

Tags: Technology (6)

TD Integral neemt de volgende stap in mobiel adverteren

geplaatst door Dax25 mei 2012

Mobile advertising zit in de lift! Meer en meer gebruikers schakelen over op tablets, smartphones...
Meer lezen

Tags: Technology (6)