Het Tradedoubler blog

Alle nieuwe ontwikkelingen vanuit onze prestatiemarketing gemeenschap, inclusief ideeën om de verkoop te vergroten, leads te genereren en conversies te stimuleren.

User Journey geeft inzicht in online koopgedrag

12 nov 2015

/Global/UKblog/TD-User-Journey-graphic-FINAL%20-%20high%20res%20RGB.jpg

Resultaten uit onze User Journey technologie hebben gedetailleerde gegevens over het Europese online koopgedrag blootgelegd. Deze op data gebaseerde inzichten bieden verrassende resultaten en geven marketeers een uniek inzicht in de online customer journeys. De inzichten in de vaak onverwachte paden van de klant helpen hen om consumenten beter te targeten.
Meer lezen

Tags: Affiliate (3), Technology (8)

Technologie oplossingen die zorgen voor slimmere resultaten voor online marketeers

06 nov 2015

/Global/magnifying%20glass%20with%20lines%20inside-Website_carousel-02.jpg

De online wereld is constant in beweging. Voor vele is het een uitdaging het tempo van deze veranderingen, in een markt die zich voortdurend ontwikkelt, bij te houden. Succesvolle marketeers kennen hun data en benutten deze om zo hun resultaten te optimaliseren.
Meer lezen

Tags: Affiliate (3), Technology (8)

Tradedoublers’ Cookieless Tracking de toekomst voor online marketing

22 sep 2015

Consumenten gedrag is constant in beweging, volgens onderzoek gebruikt 50% van de consumenten...
Meer lezen

Tags:

Bezoek ons op 16 & 17 september op de dmexco beurs en krijg als eerste een preview van Tradedoubler's User Journey oplossing

08 sep 2015

Over enkele weken begint dmexco. Het toonagevende digital marketing event met een sterke focus op...
Meer lezen

Tags:

Ontcijferen van Data: ADAPT in Actie

06 aug 2015

Tegenwoordig draait het bij de moderne marketeer alleen nog maar om data, want zoals zo vaak wordt gezegd, meten is weten. Er is echter zoveel data beschikbaar dat het analyseren van deze data kan resulteren in vele nachtmerries. De dagen waarbij campagnes achteraf werden geanalyseerd zijn voorbij. Om een optimale ROI te halen moeten campagnes in real time geanalyseerd en geoptimaliseerd worden, zodat er indien nodig bijgestuurd kan worden. Testen en aanpassen tijdens de campagne lifecycle is een must, maar met zoveel data binnen handbereik staar je je als marketeer gemakkelijk blind en verlies je snel het overzicht en de controle over je campagne. Om het bovenstaande te voorkomen hebben wij voor onze klanten een geavanceerde visualisatie tool ontwikkeld, ADAPT. ADAPT ontcijfert alle data, legt verbanden en laat alle belangrijke info overzichtelijk in simpele tabellen en grafieken verschijnen. Met deze informatie kunnen onze klanten snel schakelen en belangrijke beslissingen nemen.
Meer lezen

Tags: Technology (8)