Verkeer en ROI voor klanten stimuleren met meer winst

Door onze unieke kijk op performance-based marketing hebben agentschappen effectievere mogelijkheden: ze kunnen verkoopleads genereren en verkeer stimuleren voor klanten, gegarandeerde ROI uit affiliate marketing op digitale platformen leveren en gebruikmaken van de op maat gesneden affiliate technologie van Tradedoubler binnen hun eigen performance netwerken.

ROI uit marketing leveren via ons netwerk

Ons performance netwerk biedt een zeer effectief kanaal om winstgevende verkoop te genereren en ROI uit marketing te garanderen voor diverse campagnedoelen en betalingsmodellen. Wij bieden u krachtige affiliate advertentieformaten, productfeeds en targetingtools, allemaal voorzien van krachtige rapportage- en analysefuncties.

Maak gebruik van mobile affiliate mogelijkheden tijdens elke fase van het aankooptraject

Breid de kracht van affiliate performance netwerken uit naar de mobiele omgeving via toestellen die de klant altijd bij zich heeft. Zo zorgt u ervoor dat de klant betrokken blijft en stimuleert u de klant om producten te kopen. Innovatieve geïntegreerde advertentieformaten zoals vouchercodes bieden u krachtige calls-to-action waarmee u verkeer stimuleert en verkoopleads genereert in de mobiele omgeving.

Haal ons affiliate platform in huis als white-labeloplossing voor klanten

Beheer uw eigen performance netwerken met behulp van de toonaangevende performance-based marketingtechonologie van Tradedoubler als interne white-labeloplossing. U kunt relaties met publishers beheren voor alle campagnes die u op ons affiliate netwerk voert. Daarnaast kunt u ook onze gecombineerde trackingtools en slimme technologie voor automatische optimalisatie in uw persoonlijke performance netwerken gebruiken.

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77