Affiliate management zoals u dat wilt

Tradedoubler benadert affiliate management vanuit het oogpunt van samenwerking; wij werken met u samen om een performance-based marketingstrategie te bedenken die voor uw bedrijf de meest winstgevende groei oplevert, en wij passen onze benadering van affiliate marketingmanagement helemaal aan uw specifieke bedrijfsbehoeften en doelstellingen aan.

Wij gebruiken onze lange ervaring in affiliate management om u te adviseren over de betalingsmodellen en marketingformaten die het beste bij uw prioriteiten passen. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde targetingtechnologieën en functies zoals tracking op productniveau om u de resultaten te bieden die u nodig hebt. Dankzij het bereik van ons internationale performance-based marketingnetwerk zien wij snel groeimogelijkheden in nieuwe markten, met internationaal affiliate marketingmanagement via één contactpersoon, of op basis van markt-tot-markt. En ons mobile affiliate netwerk biedt een zeer effectief, performance-based platform om uw campagnes en affiliate programma’s uit te breiden naar de mobiele omgeving.

Affiliate management zoals u dat wilt:

Een flexibele benadering die bij uw bedrijf past

We bieden adverteerders die van ons netwerk gebruikmaken volledig affiliate management, waarbij we alle aspecten met relaties met publishers, tracking, deduplicatie en commissie-uitkeringen verwerken. Voor grotere adverteerders kunnen we Tradedoubler Technology als een intern white-labelplatform met continue ondersteuning implementeren. Hierdoor kunt u performance-based marketing op uw persoonlijke netwerken beheren en deze tegelijkertijd naadloos integreren met het grotere bereik van het Tradedoubler-netwerk.

Een proactieve benadering van internationale groei

We gebruiken ons verstrekkende internationale affiliate netwerk om groeimogelijkheden te zoeken, waarbij we u aan publishers proberen te koppelen die uw merk en productverkoop naar nieuwe markten kunnen uitbreiden. We hebben een flexibele benadering van internationaal affiliate management, en bieden één contactpunt of beheren campagnes op een regionale basis of op basis van markt-tot-markt.

De kwaliteit en transparantie van het netwerk

We hebben een zorgvuldige benadering van tracking, rapporteren en deduplicatie op ons netwerk, met de beste deduplicatiesoftware in de branche, een speciaal netwerkkwaliteitsteam en een krachtig aanbod rapporten voor optimalisatie.

Betalingsmodellen voor het realiseren van talloze marketingdoelen

Onze online en mobiele netwerken ondersteunen verschillende flexibele betalingsmodellen. Hierdoor kunt u gebruikmaken van het performance gerichte betalingsprincipe voor diverse marketingdoeleinden.

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77