Een CPA-netwerk en meer: oplossingen voor performance marketing

In de oplossingen voor performance-based marketing van Tradedoubler passen we het affiliate marketing principe toe waarbij publishers alleen commissie ontvangen voor daadwerkelijke conversies. We gebruiken geavanceerde trackingtechnologie om vast te leggen wanneer verkeer dat door affiliate sites is gegenereerd, tot verkoop of andere conversies op uw website leidt. Hierbij betaalt u een vooraf bepaald commissiebedrag per verkoop of conversie. Als u ons publishernetwerk als een CPA-netwerk (kosten per acquisitie) gebruikt, bent u verzekerd van winstgevende verkoopgroei, aangezien u alleen kosten als percentage van de door verkoop gegenereerde inkomsten betaalt.

Met oplossingen voor affiliate marketing kunt u echter meer dan de verkoop op basis van een CPA-netwerk stimuleren. We gebruiken ons netwerk om de ROI uit marketing te stimuleren om een aantal doelstellingen te realiseren, zoals leads genereren, de naamsbekendheid vergroten door middel van blootstelling aan advertenties of verkeer naar uw website en ons toonaangevende mobile affiliate netwerk gebruiken om uw basis van geïnstalleerde apps uit te breiden en het aantal conversies te verhogen via een apparaat dat de klant altijd bij zich heeft.

Kies uit diverse performance modellen

Gebruik ons netwerk als een CPA-netwerk om de verkoop te stimuleren, betaal voor leads via CPL (kosten-per-lead), CPD (kosten-per-download) of kosten-per-gesprek, of vergroot de naamsbekendheid met gegarandeerde ROI via CPC (kosten-per-klik)- en CPM-marketingmodellen.

Implementeer diverse krachtige affiliate advertentieformaten

Ons netwerk ondersteunt alle standaard advertentieformaten in rich media, zoals online video, Flash en HTML.

Gebruik productfeeds en vouchercodes om specifiek verkeer te stimuleren

Met productfeeds en vouchercodes integreert u uw calls-to-actions van producten in de content van de sites van publishers, waaronder prijsvergelijkingen en kortingswebsites die de klant in cruciale fasen van zijn of haar aankooptraject bezoekt. Verkeer van deze sites kan rechtstreeks gedeeplinked worden naar uw productpagina’s, zodat er gebruik wordt gemaakt van sterke calls-to-action van vertrouwde bronnen.

Breid uw marketing uit naar de mobiele omgeving

Ons toonaangevende mobile affiliate netwerk gebruikt oplossingen voor affiliate marketing die zijn aangepast aan de kansen die u via mobile hebt: breid de betrokkenheid uit via app-installaties, bereik klanten op belangrijke momenten tijdens het aankooptraject en stimuleer de verkoop door middel van vouchercodes, click-to-call en andere innovatieve mobiele oplossingen.

Stimuleer conversies en de waarde met targeting en retargeting

Via onze targetingtechnologieën worden performance advertenties aan duidelijk omschreven doelgroepen aangeboden. Dit gebeurt zowel online als via ons mobiele netwerk en biedt een krachtige tool om achter leads aan te gaan en de verkoop te stimuleren.

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77