Tradedoubler Technology: uw interne affiliate platform

Tradedoubler Technology is een intern white-label affiliate platform waarmee grotere adverteerders en agentschappen hun eigen performance netwerken kunnen gebruiken terwijl ze nog steeds toegang blijven houden tot het enorme bereik van het affiliate netwerk van Tradedoubler.

Als Tradedoubler Technology klant hebt u toegang tot het volledige potentieel van ons affiliate platform om de resultaten voor uw bedrijf te stimuleren. U krijgt toegang tot toonaangevende performance-based marketingtechnologie, binnen een affiliate platform dat slim is, automatisch wordt geoptimaliseerd en krachtige crossmediatools voor tracking en targeting omvat. En u werkt samen met de toonaangevende adviseurs van Tradedoubler Technology om uw affiliate platform volledig aan uw specifieke performance-based marketingdoelen aan te passen.

U krijgt direct controle over de campagnes en affiliate programma’s die u op ons netwerk hebt lopen en u kunt dezelfde tools ook toepassen op uw andere performance-based marketingcampagnes. Via affiliate platformeigenschappen zoals een rapport van een gebruikersproces hebt u een compleet, eenduidig en volledig gededupliceerd overzicht van al uw performance-based marketingactiviteiten. U tekent bovendien in voor een unieke, krachtige en flexibele tool om winstgevende verkoopgroei en marketing ROI te stimuleren.

Met het Tradedoubler Technology pakket beschikt u over het volgende:

Groter bereik via het affiliate netwerk van Tradedoubler

Krijg direct controle over de performance-based marketing en gebruik uw eigen netwerken terwijl u nog steeds het bereik van uw campagnes vergroot via ons uitgebreide affiliate netwerk.

Toonaangevende tools voor tracking, rapporteren en deduplicatie

Op ons affiliate platform vindt u toonaangevende tools voor crossmedia tracking van online en mobiele toepassingen op diverse performance netwerken van uzelf of van derden. Met onze deduplicatiesoftware kunt u de kwaliteit van het verkeer binnen uw affiliate en performance-based marketingactiviteiten garanderen en met onze rapportagetools hebt u een krachtige basis voor continue optimalisatie.

Veelzijdige en krachtige targetingoplossingen

Ons eenduidige systeem voor tracking maakt efficiënte en effectieve retargeting binnen mediaplatformen en performance netwerken mogelijk. Hierdoor kunt u van echt geïntegreerde performance-based marketing profiteren die het aantal conversies op alle digitale media uitbreidt.

Op maat gesneden affiliate advertentieplaatsingstechnologie

Ons advertentieplaatsingsplatform is ontworpen met het oog op de specifieke vereisten van performance-based marketing: slim, automatisch geoptimaliseerd en geschikt om meerdere advertentieweergaven, productfeeds en vouchercodes binnen diverse sites en creatieve omgevingen te beheren.

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77