Oplossingen op het gebied van affiliate marketing

Wij hebben duizenden tevreden klanten in meer dan 40 landen en hier ziet u een selectie van de meest interessante casestudies. Ontdek hoe andere adverteerders in vele verschillende industrieën opmerkelijke successen behaald hebben met ons en verwerf een nieuw, bruikbaar inzicht voor uw eigen Tradedoubler-succesverhaal.

Deze casestudies zijn beschikbaar in het Engels. Tesco – innovatie via meerdere kanalen drijft waarde op.
Tesco wilde zijn activiteiten op het gebied van affiliate marketing diversifiëren via nieuwe platforms en  affiliates. Tradedoubler leverde een affiliate strategie via meerdere kanalen die Tesco's relatie met zijn affiliates verdiepte en voortdurende verbetering leverde in orderwaarde en ROI.
   >> Meer lezen

 


Vodafone Logo 
Vodafone – Verkoop vermenigvuldigen door middel van retargeting.
Vodafone moest zijn omzetsnelheid verhogen en tegelijkertijd zijn kosten van de omzet verlagen voor verbeterde ROI. Er werd een retargeting programma ontwikkeld dat aangedreven wordt door de Container Tag-oplossing van het Tradedoubler-technologieplatform op basis van de benadering van affiliate marketing. Hierdoor was Tradedoubler in staat om de maandelijkse verkoop van affiliate marketing met 400% te verhogen terwijl de kosten van de omzet drastisch verlaagd werden.  
  >> Meer lezen

 

Hotels.com – Klantenstroom optimaliseren via meerdere kanalen.
Na rebranding probeerde Hotels.com hun klantenstroom te stroomlijnen over de markten. Tradedoubler bundelde offline, online en mobiele kanalen om de lancering van het nieuw Hotels.com-merk aan te sturen, de klantenstroom te stroomlijnen en een verhoogde omzet te leveren over 17 markten. 
  >> Meer lezen

 


British Gas – leadkwaliteit en omzetsnelheid optimaliseren.
Het verkrijgen van gekwalificeerde leads is essentieel voor de prestaties van British Gas Business. Met gebruik van Tradedoubler's affiliate netwerk was British Gas Business in staat om leads vooraf te kwalificeren door zich beter te richten op de kansen van de uitgever en om de leadgeneratie te optimaliseren door middel van doelgerichte weergave en retargeting van kanalen via e-mail.
   >> Meer lezen

 


Dress for Less – Internationale affiliate marketing.
Dress for Less had een gelokaliseerde marketingoplossing nodig om hun internationale affiliate marketing aan te drijven. Door efficiënt centraal beheer en lokale marktkennis te leveren, paste Tradedoubler de marketingprogramma's aan elke markt aan om het verkeer en de omzet te verhogen en tegelijkertijd merkbekendheid te creëren.
   >> Meer lezen

 

Interflora – Volgcapaciteiten van apps dringen aan om het met bloemen te zeggen
Interflora wilde het potentieel van het mobiele kanaal maximaliseren om de lastminuteaankopen aan te sturen en de verkopen rond belangrijke data zoals Valentijnsdag te verhogen. Tradedoubler ontwierp een affiliate marketing oplossing met meerdere kanalen, die de orders via de mobiele pagina van Interflora verwerkte en tegelijkertijd de uitgevers stimuleerde om app-downloads en aansluitend bestellingen via de app te leveren. Het resultaat was een indrukwekkende stijging van 40% voor de aankopen via app-downloads.
  >> Meer lezen

 


Ladbrokes – Samenwerkingsverbanden creëren om iedereen voor te blijven
Ladbrokes moest meer waarde halen uit zijn programma’s en tegelijkertijd innovatieve, nieuwe samenwerkingsverbanden met uitgevers ontwikkelen. Tradedoubler herstructureerde het standaard CPA-betaalmodel en introduceerde een inkomstenmodel dat de uitgevers in staat stelt beloond te worden voor de levenswaarde van de spelers die zij afgeleverd hebben. Vervolgens werd het nieuwe model actief aanbevolen onder nieuwe partners, wat leidde tot een toename van Ladbrokes’ bereik op lifestyle-, auto-, mode- en fitnesspagina’s en het onderzoeken van innovatieve, mobiele oplossingen en oplossingen in de winkel.
  >> Meer lezen

 


ACHICA – Een baanbrekende combinatie laat de hoofden omdraaien voor luxe winkels
ACHICA had een effectief wervingskanaal nodig om te helpen het ledenbestand op te bouwen, aankopen aan te sturen en de positionering van het luxe merk te versterken. Met het privénetwerk van Tradedoubler kon ACHICA uitgevers van de bovenste rang direct beheren. Het privénetwerk bood de mogelijkheid om het bereik en de bekendheid van het merk te vergroten en tevens om te helpen met het identificeren van waardevolle partners en om de waarde van bestellingen te verhogen door middel van op maat gemaakte beloningen. Tradedoubler verdubbelde ACHICA’s uitgeversbasis met 45%, wat jaarlijks verhogingen oplevert op alle belangrijke punten: verkoop, waarde van bestellingen en aanwijzingen.
  >> Meer lezen

 


SEAT Pagine Gialle- Op maat gemaakte aanpak blijkt perfect
In 2011 begon Seat PG te werken met Tradedoubler’s premium advertentienetwerk in Italië om meer bekendheid te vergaren voor Pagine Gialle (gouden gids gericht op consumenten) en om verkeer naar de pagina te trekken. Tradedoubler werkte nauw samen met de premium uitgevers op het Italiaanse advertentienetwerk om een prominente positie te verzekeren voor advertenties van Pagine Gialle en om zeker te zijn van sterke doorklikcijfers die ondersteund worden door een Cost-per-Click (CPC)-model. 
  >> Meer lezen

 


Jackpotjoy – Het spelen van een nieuw spel levert grote winst op
Jackpotjoy wilde het aantal nieuwe actieve spelers verhogen en vroeg Tradedoubler om hun uitgeversprogramma te herzien. Na een grondige controle was Tradedoubler in staat om niet actieve uitgevers te verwijderen en introduceerde een nieuw beloningsmodel dat elementen van CPA combineerde met de inkomstenaandeelaanpak, waardoor de uitgevers beloond konden worden met een gelaagde commissie op basis van de kwaliteit van hun spelers. De evolutie van Jackpotjoy-programma’s verhoogde de betrokkenheid van de uitgevers drastisch, waardoor het aantal nieuwe spelers en de waarde van bestellingen omhoog ging. 
  >> Meer lezen

 


Pharos Reizen – Betaald zoeken betekent meer voor onderweg
Pharos Reizen, een Nederlands online reisbureau, is gespecialiseerd in rondritten en vakanties in Europa met eigen auto. Om de zichtbaarheid in zoekresultaten te helpen verhogen en om het verkeer omhoog te sturen, voerde Tradedoubler een gerichte PPC-campagne uit om een significante groei van de verkoop te leveren. De PPC-campagne leidde tot een jaarlijkse verhoging van 119% gedurende de eerste vijf maanden van de campagne.
  >> Meer lezen