Adverteerders: Ontdek hoe u de verkoop vergroot met affiliate marketing

De Tradedoubler benadering van performance-based marketing geeft een netwerk van duizenden webpublishers toegang tot innovatieve advertentieweergaven en krachtige, geïntegreerde calls-to-action voor producten om de verkoop te vergroten en leads te genereren voor uw bedrijf. U betaalt deze publishers op commissiebasis: u betaalt ze alleen voor de daadwerkelijke resultaten die ze leveren en garandeert winstgevende verkoopgroei en marketing ROI. U kunt ook rechtstreeks met het unieke technologieplatform werken die dergelijke performance-based marketing mogelijk maakt. Gebruik het platform om uw eigen advertentienetwerken uit te voeren en de verkoop te vergroten via diverse kanalen.

Wij stonden aan de oorsprong van het concept van affiliate marketingprogramma’s en wat betreft het delen van kennis en connecties om de verkoop te vergroten en uw bedrijf uit te breiden gaan wij verder dan welk ander netwerk dan ook. Via ons internationale bereik identificeren we nieuwe marktmogelijkheden en bieden we een model waarmee u met weinig risico producten op nieuwe markten kunt introduceren. En we zijn uniek onder de affiliate marketingnetwerken wat onze flexibele benadering betreft die de resultaten via ons netwerk vergroot, terwijl we daarnaast Tradedoubler Technology ook beschikbaar stellen als een interne white-labeloplossing voor grotere adverteerders.

Oplossingen voor performance-based marketing

Ons performance based marketingnetwerk gebruikt het affiliate-principe waarbij alleen wordt betaald voor het converteren van verkeer om de verkoop te vergroten en de marketing ROI voor diverse performance gerichte betalingsmodellen te stimuleren. We stimuleren de online verkoop en genereren leads naar uw website, terwijl ons toonaangevende mobile affiliate-netwerk de opbrengsten en marketing ROI in de mobiele omgeving helpt te stimuleren.

Performance-based marketingtechnologie

Tradedoubler is uniek onder de affiliate marketingnetwerken omdat we een interne, white-labeloplossing bieden: Tradedoubler Technology. Dit toonaangevende affiliate-platform omvat op maat gesneden technologie voor tracking, targeting en advertentieplaatsing. U kunt het platform gebruiken om performance-based campagnes in uw eigen netwerken uit te voeren en deze tegelijkertijd naadloos te integreren met het grotere bereik van het Tradedoubler affiliate-netwerk.

Samenwerken met ons

Performance-marketingmanagement staat bij ons in het teken van samenwerken. We werken met u samen om de meest geschikte prestatiemodellen te selecteren en om uw campagne of affiliate programma aan de publishersites te koppelen die de beste prestaties leveren. We passen onze oplossingen aan voor grotere en kleinere adverteerders en werken met u samen om de meest winstgevende combinatie van performance-marketingoplossingen en technologie van Tradedoubler te zoeken die de verkoop vergroot en leads genereert voor uw bedrijf.

Contact

We horen graag van u

Of bel ons op +31 (0) 10 286 39 77